Activer la carte
Oui | |
Oui | |
Oui | |
Non | |
Crédit, Débit | |
Dîner | |
Rue | |
Oui | |
Oui | |
Oui | |
Oui |
Décontracté | |
Décontracté | |
Moyen | |
Bar complet | |
Non | |
Gratuit | |
Oui | |
Non | |
Oui | |
Non | |
Non |
Spécialités
The Cannibal Café grinds 3 cuts of British Columbia Certified Organic beef; Brisket for it’s flavour, Short Rib for it’s rich marbling and Chuck, ’cause he’s a nice guy. The meat is hand ground daily in house to very specific standards then cooked to perfection!
Historique
Fondé en 2012.
The Cannibal Café opened in September of 2012.
Rencontrer le Gérant de commerce
Matt T.
Gérant de commerce
Matt likes Burgers and 90’s Punk Rock, so he created The Cannibal Café and Voila! The best of both in one place!