Blackstrap BBQ

Verdun, Canada

3.5

Fermé en ce moment

35 avis

Carte

Vue de la rue

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Informations professionnelles

Accepte les réservations
Non
Livraison
Non
À emporter
Oui
Cartes de crédit acceptées
Crédit, Débit
Approprié pour
Déjeuner
Parking
Rue
Parking à vélos
Oui
Adapté aux enfants
Oui
Adapté aux groupes
Oui
Tenue vestimentaire
Décontracté
Ambiance
Décontracté
Bruit
Moyen
Alcool
Bière et vin
Terrasse
Oui
Wi-Fi
Non
Télévision
Non
Service de restauration
Non
Traiteur
Non

Description

Spécialités

Montréal’s authentic Southern BBQ restaurant serving a variety of meats dry-​rubbed then cooked low and slow in our charcoal BBQs imported directly from Missouri, USA.

Historique

Fondé en 2012.

Started by Dylan and Clara (formerly of Griffintown Café). Dylan’s love of BBQ began when he began making bacon and pulled pork at Griffintown Café. After a trip to the South of the US, Dylan and Clara decided to bring the delicious flavours of Texas-​style BBQ to Montréal.

Rencontrer le Gérant de commerce

Dylan K.

Gérant de commerce

Pit master Dylan Kier is the current undefeated champion of BBQ in the province of Quebec. He’s also competed in many competitions in Ontario and the United States. He has been invited to the Jack Daniel’s World Championship Invitational twice.