This candy shop seems stuck in time. But we’re all so lucky it’s not! I was looking for some cute and delicious sweets to bring back as gifts for my American family and found exactly what I was looking for here. From caramels, and fruit jellies to bon bons, calissons and biscuits, everything is sourced from small producers in France that specialize in their region’s treats. I would up falling for the beautiful Art Deco tins with with caramels and fruit jellies that Nathailie made even more beautiful with her fancy gift wrapping.
Laure D.
Évaluation du lieu : 3 Paris
Très belle confiserie de bonbons et de chocolats classiques. C’est pas hors de prix mais ce n’est pas non plus bon marché. Personnel sympathique et qui répond gentiment à toutes les questions.
Philippe H.
Évaluation du lieu : 5 Paris
Un magasin formidable pour trouver des bonbons d’antan et d’autres peu connus. Une ribambelle de containers en verre avec les couvercles fragiles. Un royaume des couleurs et des formes. Des vendeuses charmantes et passionnées par leurs produits. Des chocolats faits maison à 70EUR le kilo. On y retourne avec beaucoup de bonheur. Les conseils et les anecdotes sont d’autant les bienvenues. On retrouve ses réflexes de l’enfance. C’est sublime