Évaluation du lieu : 5 Historic Third Ward, Milwaukee, WI
All of the great reviews are spot on. This place was awesome. We did the 5 course tasting and it was a great decision. Some of the staff is a little hard to understand but we think that added to the experience. The food was tasty, creative, and inspiring. The staff was amazing and service was just out of this world! We would highly recommend this restaurant.
Matthew S.
Évaluation du lieu : 5 London, United Kingdom
I visited this place a few times at its previous home in Balham and I liked it so much that I was keen to visit their new home in battersea. The theme of this restaurant is classic French high end gastronomy. They have about 20 covers so the setting is fairly intimate. The menu is seasonal with a choice of 2 starters /fish /meat /desert, but I always go for the £50 tasting menu with gives you one of each plus cheese. The quality is on par with many high end restaurants I’ve been to in central London that cost 50% more. Last night I particularly enjoyed the asparagus starter and the lamb main with Moroccan inspired harissa and smoked aubergines was amazing. The service is great too. Chris, one of the proprietors, recognised me despite me not visiting for well over a year, and his passion about his business and his wine is infectious. Always a pleasure to visit!
Catherine F.
Évaluation du lieu : 5 Pérenchies, Nord
Le GastronHome a ouvert ses portes il y a 6 mois à Londres. Le challenge est important pour les jeunes entrepreneurs qui ont repris ces locaux à l’origine tenus par des philippins. Important, pourquoi. Parce-que les locaux sont bien aménagés mais méritent un meilleur agencement et une meilleure isolation. Parce-qu’il s’agit là d’un vrai restaurant gastronomique français implanté dans un quartier pas très central. Parce-que leurs prix sont assez onéreux pour le moment. Personnellement, j’ai réellement savouré les mises en bouche, l’entrée travaillée autour de la betterave que j’ai redécouverte, et la lotte avec sa purée d’artichaut absolument parfaite. Bravo au chef Damien! Ces plats faisaient parti d’un des menus surprises que vous pouvez choisir accompagnés des vins adaptés ou pas. Évidemment, si vous n’êtes pas très surprise, un choix à la carte est possible. Christopher, sommelier de métier et co-gérant du restaurant, saura très bien vous guider. J’ai moins apprécié le dessert proposé en surprise. La poire au chocolat de mon voisin de table était en revanche fameuse! Côté ambiance, une pianiste talentueuse jouait de très jolies mélodies devant nous. C’était très beau. Quand au service, je l’ai trouvé très accueillant, souriant, aux petits soins, et intéressant dans la transmission de son savoir. N’étant pas londonienne, je n’ai pas de points de comparaison locale. Mais pour moi, petite frog, un 5 étoiles d’encouragement est mérité!